3 sept. 2010

Okazii.ro are probleme



Datorita problemelor aparute la baza de date a site-ului in cursul acestei saptamani au fost afectatate urmatorele sectiuni:
- Gestionarea licitatiilor incheiate cu castigator si fara castigator
- Mesajele trimise si primite in cadrul mesageriei interne
- Calificativele de acordat
- O parte a calificativelor primite care sunt afisate in profilul personal al unui utilizator. Feedback-ul general insa nu este afecat
- Soldul contului
- Afisarea licitatiilor in cadrul sitului

In momentul de fata o parte a licitatiilor din cadrul Okazii.ro sunt in procesare pentru a fi inchise/repuse in vanzare astfel incat la accesarea lor pe site sa poata fi vizualizate in urmatoarele ore.

De asemenea, problemele legate de soldul contului vor fi solutionate astfel incat sumele alimentate sa nu fie afecate in vreun fel, iar calificativele de acordat vor aparea din nou in lista utilizatorului in zilele urmatoare.
In cursul zilei de 3.09 vor fi rezolvate si problemele legate de licitatiile incheiate cu sau fara castigator care nu sunt vizibile in conturi, ca de altfel si posibilitatea de a cere returnarea comisioanelor.
Totodata, in lista calificativelor de acordat vor aparea calificativele lipsa astfel incat sa se poata acorda partenerilor de tranzactionare, dar si primi din partea acestora.

In continuare se lucreaza la remedierea tuturor acestor probleme astfel incat sa fie recuperate datele intr-o proportie cat mai mare acesta fiind si motivul pentru care in zilele urmatoare este posibil sa mai existe unele probleme la utilizarea site-ului.

3 comentarii:

  1. hefzii hefzii tizo.ro okazii.ro Sunday, 19 September, 2010 at 1:18 am
    pai daca au profesori de fraudare buni, gen administrator de sait; – deci: atentie la buzunar; respectiv cont; fiindca pa mine ma facut la buzunar direct administratorii de la Okazii.

    - Atentie: sa deschis si un sait la fel care e de moca; tizo.ro; garanteaza si tepele pana la 6 milioane lei…e pe bune.
    -Si daca aduci si un alt paopandau iti da 100 000 lei de bucata inscris…Adicalea astia, is cretini nu te fura; iti si da lovele… e pe bune. Ai foamea in gat si nevoie de bani sau de lovele?….ti-ai gasit servici: cauta fraieri multi s-ai inscrii si faci bani…le spui ca te-am trimis io daca comenteaza, sau ai probleme; ma cunosc ei bine si unii si altii. Iti trebe un blog de orice fel chiar si googel; iei legatura cu ei ; si iti pui vecinii; prietenii si rudele sa se inscrie la ei( tizo.ro) prin blogu tau si ai 100 000 de bucata. Nu e gluma, nici la misto; poti verifica optiunile le ei; adica te poti convinge...singur.

    RăspundețiȘtergere
  2. Okazii si cum se fac bani fara sa faci nimic

    Am introdus un produs spre vanzare in siteul Okazii.ro si am avut supriza ca, desi am platit pentru publicarea anuntului cat si pentru pozitionare preferata, el nu apare pe site la nici un fel de cautare. Efectiv am stat peste o ora cautand prin toate metodele posibile si ... nimic.

    La intrebarea pusa prin intermediul formularului de pe site (nu am gasit un numar de telefon sa sun) nu mi s-a raspuns.

    Consider ca am fost excrocat, timpul si banii mei s-au dus intr-un serviciu inexistent sau incomplet, cu siguranta total neprofesional. Mentionez ca am mai folosit acest site pentru vanzare si cumparare inainte, nu am platit nimic atunci si a mers ok de fiecare data.

    Acum sunt indignat si voi face si plangere oficiala daca nu imi vor raspunde satisfacator.

    RăspundețiȘtergere
  3. pt Stefan: La cautare, produsul apare cam in 24 de ore,cat si unele extraoptiuni pentru promovare.De la cadererea site-ului din septembrie,serviciul de relatii cu clientii este varza (am primit raspunsuri de la ei dupa 2-3 saptamani cand deja era prea traziu pt mine). Nu sunt de acord nici cu noile comisioane,sunt prea mari pentru piata romaneasca;am fost nevoit sa maresc preturile la unele produse pentru a acoperi suma ce se pierde in urma comisionarii.

    RăspundețiȘtergere