18 sept. 2010

RCS-RDS isi bate joc de clienti: HORA TV

Dupa ce a umplut grila cu programe unguresti si sport,azi a aparut in grila un canal de toata jena,HORA TV.UPC a ajuns la 130 de programe,continuand sa introduca programe tot mai interesante la cererea clientilor,pe cand RCS-RDS s-a oprit la aproape 90,la un moment dat incepand sa mai scoata din canale.

Deasemenea clientii RCS-RDS degeaba fac cereri pentru introducerea unor canale,caci nu sunt luate in considerare.Cunosc mai multe persoane care au lasat cereri la casierie sau prin mail si aproape toti au primit acelasi raspuns cliseu:''Grila de programe RCS&RDS este constituita pe baza unor sondaje de opinie prin care se determina preferintele abonatilor. In functie de numarul de solicitari similiare, dar si in functie de conditiile tehnice, va fi sau nu introdus si canalul solicitat de dumneavoastra.''

Oare cand RCS-RDS va introduce in grila:MTV2,MTV ROCKS,MTV HITS,MTV DANCE,MTV BASE,C Music,VIVA,MGM,History Channel,DaVinci Learning,Paprika TV,Viasat Nature...?

2 comentarii:

  1. Cand ? Stim cu totii: la pastele cailor (aia verzi pe pereti). La cata prostie este in tara asta, la ce te mai astepti ? Admiratorii "culti" ai manelelor, tineretul cu "deficiente" mintale si saracii pensionari n-o sa se uite niciodata la MTV, documentare, filme clasice. Astfel de canale mentonate de tine nu ar avea rating la specimenele zambitoare care nu inceteaza sa paraziteze Romania si imprejurimile. De ce sa le introduca daca nu le aduc profit in plus ? Nu mai bine introduc canale gen Hora TV care aduna perechi de ochi atintite asupra micilor ecrane ? Nu am nimic cu traditia romaneasca (inclusiv cea lautareasca), dimpotriva o admir, insa canale de acest gen scot in evidenta cele mai de jos valori pe acest plan. M-as bucura sa existe macar un singur canal care sa difuzeze muzica populara, usoara si lautareasca cu adevarat de valoare, chiar si la o calitate nu prea stralucita a difuzarii. Dar pe "baietii buni" i-ar zgaria la ureche. Atunci, sa ne asteptam in viitorul apropiat si la aparitia de alte canale "de cultura extrema" care sa se plieze perfect pe deficitul sau chiar absenta neuronilor. Poate doar asa vom reusi sa intram si noi, mai nou "rromanii", in Cartea Recordurilor, macar la capitolul prostie, incultura si primitivitate, daca de altceva nu suntem in stare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cunosc cele trei canale care transmit muzica populara dar sa stiti ca Hora tv este peste celelalte doua si are o audienta peste Etno si Favorit, am urmarit multe emisuni la fiecare in parte. In alta ordine de idei daca se doreste se pot introduce si 200 de canale asa ca nu mai loviti in niciun post tv pt ca este loc pt toata lumea.

    RăspundețiȘtergere