12 oct. 2010

Adevarul TV si Romania Ta vor emite din decembrie


Honorius Prigoană a primit, marţi, de la CNA, licenţă audiovizuală pentru televiziunea de ştiri România Ta, care va fi lansată pe 1 decembrie, va emite la nivel naţional şi va avea circa 200 de staţii locale.

România Ta va fi o televiziune de ştiri, care va difuza program 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână. Televiziunea va difuza un program producţie proprie (90%) şi producţii ale altor producători (10%).

Grila de programe a postului România Ta va cuprinde: programe de informare (50%), programe educative (20%), programe culturale (15%), programe religioase (5%) şi publicitate (10%).


Trustul Adevărul Holding, controlat de Dinu Patriciu, a primit licenţă audiovizuală prin satelit pentru lansarea televiziunii generaliste Adevărul TV, în şedinţa de marţi a CNA, intenţionând să lanseze postul TV şi o reţea de 40 de staţii locale cu o investiţie totală de peste 37 milioane de euro.Televiziunea Adevărul TV va emite pe satelit, un program de 24 de ore din 24 de ore, şapte zile din şapte.

Potrivit dosarului depus la CNA, Adevărul TV va difuza programe producţie proprie - 50% şi programe ale altor producători - 50%.Grila de programe a postului va cuprinde: programe de informare (20%), programe educative (5%), programe culturale (5%), filme (22%), programe de divertisment (33%), publicitate (15%).


Le doresc celor 2 posturi faliment cat mai repede!

2 comentarii: