3 oct. 2010

Viziunile de la Celestine



1.Descoperim din nou ca trãim într-o lume extrem de misterioasa a coincidentelor si sincronicitatilor ce ne sunt destinate.

2.Pe mãsura ce ne trezim în fata misterului, ne vom crea o nouã viziune asupra lumii.

3.Descoperim ca tot ce este în jurul nostru, toatã materia, este formata si se trage dintr-o energie divina pe care începem sã o simtim si sã o întelegem.

4.Oamenii s-au simtit nesiguri si deconectati de la aceasta sursa sacra si au încercat sã obtina energie, dominându-i pe ceilalti.

5.Singura solutie este sã cultivam reconectarea personalã cu divinitatea,o transformare mistica care ne umple de energie si iubire, schimba perceptia noastrã asupra frumusetii si ne ridicacãtre o constiinta de sine mai înaltã.

6.Astfel, putem sã ne eliberam de tiparul controlului si sã descoperim un adevãr specific, o misiune, pentru care suntem cu totii aici, aceea de a ajuta umanitatea sã evolueze cãtre acest nou nivel de perceptie a realitãtii.

7.În urmãrirea acestei misiuni, putem descoperi intuitia care ne va arata unde sã mergem si ce sã facem,iar dacã interpretam corect,se vor produce sincronicitati care vor deschide usile misiunii noastre.

8.Când suficienti oameni intra in acest curent evolutiv, dãruind energie cãtre eul superior al fiecarei fiinte întâlnite, vom cladi o nouã cultura în care vom evolua cãtre nivele înalte de energie si perceptie.

9.Asa participam la lungul drum al evolutiei de la Big Bang la scopul ultim al vietii: sa ne energizam trupurile, generatie de generatie, pânã când putem pãtrunde într-un paradis pe care-l putem vedea în sfârsit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu