28 feb. 2011

Google usor decade

Dupa ce rezultatele la căutări devin tot mai irelevante si mulţi useri caută alternative la AdSense, Google mai face o gafă, astfel zeci de mii de conturi Gmail au fost şterse, inclusiv fiecare email, aplicaţie, contact sau informaţii din calendar, a confirmat compania Google, informează dailymail.co.uk.

Problema a apărut duminică după-amiază, când mii de oameni s-au plâns că tot conţinutul conturilor lor a dispărut.

"Am pierdut toate emailurile/folderele din Gmail. De ce s-a întâmplat asta? Cum pot să recuperez totul?" sau "toate conturile, setările emailurile, contactele mele au dispărut pur ţi simplu" sunt doar câteva dintre mesajele trimise de utilizatorii Gmail către companie.

Se pare că aproape 600.000 de utilizatori au fost afectaţi, iar Google a încercat
timp de câteva ore să repare problema serviciului care este utilizat de aproximativ 2 milioane de oameni.

Unul dintre utilizatorii Gmail a scris într-o postare pe blog: "Din mesajele postate pe forumuri şi pe Twitter este clar că sute, dacă nu cumva mii de oameni au rămas fără conturi Gmail".

În seara de duminică, un purtător de cuvânt al Google a declarat pentru Huffington Post: "Am rezolvat problema pentru o parte dintre utilizatori. Inginerii noştri lucrează şi încearcă să readucă totul la normal cât mai repede posibil. Ne pare foarte rău pentru neplăcerile create utilizatorilor noştri".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu