21 sept. 2011

Sinucigasul de metrou

In aceasta dimineata o femeie, in varsta de 50 de ani, s-a aruncat in fata metroului la Piata Victoriei pe partea cu Pipera. Spre nefericirea ei, a scapat cu viata, fiind scoasa de sub monstru in stare de soc. Incidentul a avut loc în jurul orei 06.50; timp de o ora circulatia pe partea IMGB fiind blocata.

Potrivit directorului de la Metrorex, Gheorghe Udrişte, circulaţia la metrou a fost afectată pentru aproximativ o oră. „A fost o tentativă de suicid în jurul orei 6.50. Circulaţia la metrou a fost afectată pe ambele fire pentru aproximativ o oră. La ora 7.45, trenurile au circulat în ambele părţi. Metroul a mers între Berceni şi Piaţa Romană dar şi între Aviatorilor şi Pipera. Au intervenit salvatorii de la metrou şi cei de la ISU. Femeia a fost transportată la spitalul Floreasca în stare de semiconştienţă“, a declarat directorul Metrorex.

Nu inteleg de ce sinugasii de metrou apar doar dimineata sau seara la orele aglomerate si exact in punctele cu circulatie foarte mare. Nu este mai usor sa se sinucida cu furadan? Daca vrei neaparat sa te sinucizi cu succes la metrou fa-o la orele pranzului sau seara tarziu si pe magistralele unde mai circula tipurile vechi de metrou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu