19 dec. 2011

RCS&RDS reintroduce GSP TV in grila

RCS&RDS a pierdut lupta cu Antena TV Grup, privind reintroducerea in grila de programe a postului GSP TV, printr-o decizie luată de Judecătoria Sectorului 5, Bucureşti.

"Magistraţii au emis o ordonanţă preşedinţială care trebuie pusă în aplicare de îndată. Până acum, RCS&RDS a ignorat toate demersurile legale pentru reintroducerea în grilă a postului GSP TV, inclusiv somaţia publică de intrare în legalitate dată de CNA, dar şi amenzile primite. În luna octombrie, CNA a amendat cu 10.000 de lei compania de cablu din acelaşi motiv", se spune în comunicatul remis MEDIAFAX de Antena TV Group.

În concluzie: 2 se căsătoresc (R.C.S.+ Antena TV Group), apoi divortează, rămâne un copil făcut din dragoste şi dat afară din casă (GSP TV), telenovelă în stil dâmbovițean tipic Caragiale.

Surse: Mediafax, Capital.ro

Un comentariu:

  1. Nici pana in prezent nu a fost introdus programul GSP TV. Se pare ca RCS-RDS nici nu are degand sa introduca acest program de televiziune,sfidand CNA si orice amenda si nu-i intereseaza de nimeni si nimic,fac ce vor ei inclusiv cu clientii care-i considera niste sclavi permitandu-si sa introduca si sa scoata orice program doreste dupa bunul lor plac.

    RăspundețiȘtergere