17 ian. 2012

Pachetul CineStar, inlocuit cu pachetul Bollywood

Bollywood TV, Bollywood Classic si Bollyshow sunt 3 canale de filme indiene, care se vor lansa perioada urmatoare, umpland golul lasat de disparitia programelor CineStar. Prima retea de cablu care va transmite aceste programe este UPC, in momentul de fata fiind in tratative cu Dolce si RCS-RDS.

Bollywood TV va difuza cele mai de succes filme din industria indiana, din toate genurile: actiune, dragoste, comedie, arta (produse intre 2000 si 2011).

Bollywood Classic este postul TV care rememoreaza succesele cinematografice indiene, unele de succes chiar si in Romania anilor 70-80. Se vir difuza peste 2500 de filme clasice pe an (produse din 1950 pana in 1999) cu cei mai buni actori indieni din toate timpurile: Raj Kapoor, Dev Anand, Dilip Kumar, Amitabh Bachchan, Rajesh Khana, Nargis, Rekha, Hema Malini.

Bollyshow aduce cel mai proaspat aer din industria de enterteinment indiana: seriale TV de succes dramatice, comedii, de dragoste, cea mai buna muzica, show-uri exceptionale, jurnale de calatorii, documentare etc.

Surse: CNA, Pagini de Media, UPC, altele

5 comentarii:

  1. Nu este posibil sa fie inlocuit pachetul CineStar cu Bollywood. Cine credeti ca ar vrea sa vada asa ceva? Eu nu-l vreau si va sugerez sa fie facut pachet cu plata. Cine vrea sa-l ia. Deja platesc o multime de mizerii de care ma pot lipsi dar nu pot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pachetul CineStar nu mai exista; pachetul Bollywood va fi cu plata; estimez ca va avea succes mai ales pentru casnice si pensionari.

    RăspundețiȘtergere
  3. da nu va mai bagati voi nasul unde nu va fierbe oala .. Bollywood tv nu e vinovat pt ca numai e cine star si etc.. eu aveam pachetul ala si l-au scos de luni bune nu din cauza lui Bollywood... si vb aia daca nu vreti Bollywood aveti 100 si ceva de programe tot sa va uitati..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este ai drepate.Mie imi place pe o parte pachetul bollywood,pentru ca am ce sa vad acolo,muzica filme de buna calitate,sunt o fana a filmelor indiene si cred ca v-a avea succes.Succes in continuare

      Ștergere
  4. as vrea sa stiu cum sa iau acest pachet cu cele 3 canale ca sa-l am la televizor,va rog un raspuns

    RăspundețiȘtergere