25 apr. 2012

Arte TV ar putea reintra in grilele de programe


Postul franco-german ARTE încearca sa intre pe piata din Romania, o delegatie din conducerea televiziunii urmand sa se întalneasca cu reprezentantii Consiliului National al Audiovizualului în data de 30 aprilie, a anuntat presedintele C.N.A., Rasvan Popescu.

 Radu Petric a spus ca A.C.C.( Asociatia de Comunicatii prin Cablu) nu a avut contacte cu grupul ARTE, „de o vreme buna”, explicand totodata ca, pentru intrarea ARTE în Romania, sunt doua posibilitati: „Una este cea comerciala si aici vedem care sunt conditiile si în ce masura ei sunt interesati, si alta este Guvernul Romaniei, care daca semneaza un acord international, intra langa TV5 si am rezolvat-o”. Petric a atras atentia membrilor C.N.A. ca în acest ultim caz, si ARTE ar putea intra în „must carry”, la fel ca TV5, care trebuie retransmis în mod obligatoriu de toti cablistii din Romania, potrivit unei modificari aduse Legii audiovizualului.

Arte a disparut complet din grilele operatorilor de televiziune prin cablu in 2003, putand sa fie receptionat in prezent doar de cei care au antene satelit.

Sursa: mediafax.ro

Un comentariu:

  1. huhu - nu prea cred
    pai chiar in ultimele 3 seri am vazut 2 reportaje cel putin incomode din punctul de vedere deopotriva al institutiilor statului si institutiilor europene, ca sa nu mai vorbim de ce pain in the ass reprezinta pentru grupurile de putere si influenta

    nu vi se pare extrem de suspect insusi faptul ca nimeni nu-l mai transmite in RO?

    RăspundețiȘtergere