23 iul. 2011

Amy Winehouse a murit! (14.09.1983 - 23.07.2011)

Amy Winehouse a fost găsită moartă, informează CNN, în apartamentul ei din cartierul londonez Camden.

"Când au ajuns, poliţiştii au găsit corpul unei femei de 27 de ani care a fost declarată moartă", a comunicat poliţia londoneză.Serviciul de ambulanţă fusese solicitat la adresa cântăreţei în jurul orei 16.00 (18.00, ora României), dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Poliţia a comunicat că deocamdată nu are nicio ipoteză privind decesul cântăreţei britanice, cazul fiind anchetat.

Amy Winehouse urma sa sustina un concert la Bucuresti in luna august. Concertul din Romania, ca de altfel o mare parte a turneului pe care il incepuse in primavara a fost anulat de managementul artistei dupa ce aceasta a urcat pe scena la Belgrad sub influenta stupefiantelor.

RIP AMy Winehouse!

Video:


Surse: Mediafax,Urban.ro,CNNN

Un comentariu:

  1. Putin imi pasa de ea! A meritat-o! Cine s-a drogat,cine a baut??? Ea,ea s-a drogat, si,tot ea a baut! Si se stie bine,ca e greu sa te lasi de droguri! Cand te droghezi prima data, iti place,si nu te mai poti lasa niciodata,decat o data te poti lasa,la capatul vietii! Poate avea o voce frumoasa si chiar avea,poate ca iubea muzica,si o iubea,si poate iubea drogurile,si EA CHIAR IUBEA DROGURILE! Era frumoasa,dar,dupa ce s-a drogat mai tare, s-a uscat,era slabita,s-a dezumflat ca un balon,si drogurile au fost acul care l-a intepat! Deci nu-i vina noastra,a celor care nici n-am auzit de ea,nici a fanilor,CI A EI! Poate a fost un lucru bun ca murit,asa cum a fost acdum doi ani de la stingerea lui Michael Jackson,fanii s-au imultit,poate se intampla la fel! Sunt multi artisti care au murit la 27 de ani, o coicidenta stranie si ciudata! Si numele ei: WINEHOUSE! Ce spuneti de asta ? WINE-HOUSE, WINE=vin,si HOUSE=casa, pai vinul e o bautura si ea a baut,si ea a fost gasita in casA!(moarta) :))

    RăspundețiȘtergere